Spieken bij verschillende sporten

Tennissen in de herfstvakantie? GRATIS 3 x 1 uurtje tennisles bij HLTC De Kuil voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Of geef je kind op voor een tuimel-judo-clinic. Tuimel-judo is voor kinderen van 3 – 5 jaar.

Lees meer

Bikkels Bootcamp voor peuters

Bikkels bootcamp voor peuters is een doorlopend programma wat meerdere keren terug komt en is voor kinderen van 3 tot 4 jaar.
Van 10:00 uur tot 10:45 uur. Op kinderdagverblijf de wipneus in Huizen.

Lees meer

“Zelf aan Zet” loopt!!

Gezondheidscentra Huizen stimuleert in samenwerking met Versa Welzijn een kwetsbare groep inwoners tot een actieve levensstijl d.m.v. beweeg- en sociale activiteiten. Chronisch zieken, eenzame inwoners en inwoners met een lage sociaal, economische status (SES) vormen de primaire doelgroep. Neem contact op met Herjan Gerlings van Versa Welzijn. Telefoon 035-750 41 37.

Lees meer

Een geslaagde kick-off

Veel beweging, muziek en dans was er woensdagochtend 28 oktober 2015 op zes basisscholen bij de kick-off van “De Sportieve en Gezonde School” met wethouder Marianne Verhage en de buurtsportcoaches. En daarbij een heuse ondertekening van een contract door de schooldirecteuren, waarin ze beloven: wij doen mee aan het buurtsportcoach-project “De sportieve en Gezonde School”.

Lees meer

Kick-off: “De sportieve en gezonde school”

Samen met lokale sportverenigingen en instellingen wil de gemeente Huizen werken aan een actiever, socialer en gezonder Huizen. Onder de naam ‘Sportief Huizen, samen gezond’ wordt lokaal samengewerkt en worden op verschillende terreinen buurtsportcoaches ingezet. De kick-off is op woensdag 28 oktober a.s.

Lees meer