Buurtsportcoaches

Met de inzet van buurtsportcoaches willen we dat inwoners van Huizen (nog) meer gaan sporten, bewegen en actief deelnemen aan de maatschappij.

Mike Voet

Mike VoetIk ben Mike Voet, 22 jaar. Vroeger woonde ik in Huizen, maar ik woon nu op mezelf in Bussum. Mijn grootste hobby’s zijn honkbal en snowboarden. Ik heb een MBO Niveau 4 sport opleiding gevolgd en vanuit daar werk gezocht. Vele zullen mij waarschijnlijk herkennen van de BSO Jump In, waar ik al een tijdje werkzaam ben. Wat ook mogelijk is, is van de stage periode bij Franks Wolfs. Ik ben altijd erg druk bezig met sport, voor mezelf, maar ook met andere. Zo werk ik al jaren met kinderen en heb ik verschillende stages gehad op verschillende sportgebieden. Van animatie team op een camping tot gymlessen of bso’s. Sinds een jaar ben ik ook begonnen met het coachen van een team, leeftijd 8-12, bij de honkbalvereniging in Huizen. Hier speel ik zelf al sinds ik 5 jaar was en dit doe ik nog steeds. Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan als een buurt-sportcoach, zodat er meer aandacht kan worden gegeven aan kinderen qua sporten en bewegen.

Claudia de Koff

Claudia de KoffMijn naam is Claudia de Koff, sinds juli 2013 afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam en gestart met mijn eigen bedrijf Claudia de Koff 360 graden sport. Als sportprofessional stimuleer ik mensen te bewegen en ondersteun ik hen om de doelen te kunnen behalen. Vanwege mijn brede interesse in sport heb ik meerdere (sport)opleidingen en cursussen gevolgd en ben ik daardoor breed inzetbaar bij sport- en bewegingsactiviteiten zowel op organisatorische- als op uitvoerende functies. Momenteel ben ik voornamelijk werkzaam als buurtsportcoach, docent lichamelijk opvoeding op basisscholen, fitness- en aerobics-/ groepslesinstructrice, turntrainster en werk ik in de buitensport.

Mohammad Abdolmaleki

Mohammad AbdolmalekiIk ben afkomstig uit Iran en sinds drie jaar woonachtig in Huizen. Vanaf mijn prille jeugd ben ik al beoefenaar van de worstelsport, één van de oudste Olympische sporten en waanzinnig populair in Iran en heel veel andere landen, waaronder de VS en Rusland. Ik heb tot op hoog niveau deze sport beoefend en heb zelfs getraind met het Iraans Olympische team. Ik heb jarenlang gewerkt als worstelcoach met jongeren tot 15 jaar.

Helaas is deze sport in Nederland nauwelijks (meer) bekend. (Vroeger waren er veel meer Nederlandse worstelaars, Anton Geesink was zelfs van huis uit worstelaar en heeft later bekendheid gekregen door de Judosport.) Ik zet mij in om deze sport onder jongeren in Nederland bekend te maken en hun zodanig enthousiast te maken voor deze prachtige sport dat er hopelijk ooit in de nabije toekomst weer een topworstelaar zal zijn in Nederland!!

Naast het worstelen heb ik mij toegelegd op het geven van bootcamptrainingen en ben ik een gediplomeerd bootcamptrainer. Wat mij aanspreekt in bootcamp is het feit dat je in de buitenlucht bezig bent en niet dure apparaten hoeft te gebruiken, maar gewoon aan de slag gaat met wat er buiten voor handen is.

Verder ben ik Personal Trainer en probeer mensen te motiveren om samen met mij plezier te hebben in sport en beweging en zodoende gezonder te worden én te blijven!

Nick Scholten

Nick ScholtenMijn naam is Nick Scholten 24 jaar. Mijn vooropleiding zijn CIOS Niveau 4 en gespecialiseerd in voetbal (TCII) en Conditietrainer. Ik heb altijd al in het sportleven gezeten en ik voetbal zelf op het moment bij HSV de Zuidvogels. Sport is mijn hobby me werk en mijn passie. De afgelopen 2 jaar ben ik actief geweest als buurtsportcoach in gemeente Nijkerk en Utrechtse Heuvelrug. Nu ik actief ben in Huizen als buurtsportcoach wil ik dolgraag al mijn ervaring en kennis gebruiken om een zo gezonde en sportieve omgeving te creëren. Als voetbaltrainer ben ik altijd actief geweest bij HSV de Zuidvogels en ik heb 2 jaar mogen proeven van het topsport leven bij FC Utrecht. Hier ben ik 2 jaar assistent-trainer geweest van de O.12. Op het moment ben ik ook nog actief als buurtsportcoach in gemeente Nijkerk en ben ik werkzaam voor Bureau sportimpuls. Om dit allemaal mogelijk te maken ben ik ZPP-er geworden onder de naam Kineoo Sports. Het motiveert mij om kinderen, volwassen en ouderen zo gezond en fit mogelijk te laten leven. Sport is mijn passie en mij leven en ik heb er erg veel plezier in en ik hoop in Huizen een positieve impuls te kunnen geven!!

Elzelien Roos

Elzelien RoosSporten, dansen, springen, zweten, vreugde, that’s me! Hoi, ik ben Elzelien Roos. Allereerst geweldig om mezelf te mogen voorstellen als sportcoach voor Sportief en Gezond Huizen! Een heel goed initiatief van Gemeente Huizen om de kleine en grote Huizenaren plezier en kennis te geven wat een sportief en gezond leven met je doet. Een project waar ik graag mijn spieren voor warm maak om het plezier, de ontspanning en de vrijheid wat ik zelf ervaar van beweging en sporten over te brengen en te enthousiasmeren.

Naast mijn enthousiasme neem ik ook mijn rugzak vol werkervaring als dans- en sportdocente mee. Van jongs af aan heb ik heel veel gedanst en ben dan ook heel blij dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken. Ik geef bij Studio Dansu dans- en sportlessen aan kinderen en volwassenen en geef veel workshops op scholen. Met mijn kennis en plezier hoop ik heel veel kinderen fit, blij en enthousiast te maken!

Yvonne Vlaanderen

Enthousiast, open, oplossingsgericht en betrokken zijn woorden die bij mij en bij dit geweldige initiatief van de gemeente Huizen passen. Ik werk als leerkrachtencoach, gedragsspecialist, pestcoördinator bij de Stichting RK Onderwijs Huizen. Samen met de Talent Primair scholen hebben wij een plan geschreven om 1600 kinderen te stimuleren meer te bewegen en gezonder te leven.

Als coördinator en uitvoerende schoolsportcoach voor kwetsbare kinderen en leerlingen met gedragsproblemen blijf ik bij dit plan betrokken. Door o.a.in de pauze leuke activiteiten aan te bieden, krijgt pesten minder kans en gaan kinderen ook thuis meer buitenspelen.

‘Zo zorgt ook sport en bewegen voor een gezonde en sociaal veilige leefomgeving’.