Jeugdsport

Ga naar jeugd- en jongerensport


 

Seniorensport

Ga naar seniorensport

 


 

Aangepast sporten

Ga naar aangepast sporten


 

Sportverenigingen

Op deze pagina worden alle sportverenigingen in de gemeente Huizen gepresenteerd in een handig overzicht.

Kick-off: "De Sportieve en Gezonde School"

28 okt, 2015

Samen met lokale sportverenigingen en instellingen wil de gemeente Huizen werken aan een actiever, socialer en gezonder Huizen. Onder de naam ‘Sportief Huizen, samen gezond’ wordt lokaal samengewerkt en worden op verschillende terreinen buurtsportcoaches ingezet. De kick-off is op woensdag 28 oktober a.s. Dan start het project “De sportieve en gezonde school”. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Programma 28 oktober

In de ochtend van woensdag 28 oktober bezoekt wethouder Marianne Verhage, samen met de buurtsportcoaches, zes basisscholen in Huizen. Een oude, Amerikaanse, schoolbus rijdt dit gezelschap van school naar school. Op elke school zijn er activiteiten en (sportieve) clinics.

  • 08.30 uur    Gouden Kraal
  • 09.15 uur    Holleblok (2e Montessorischool, De Tweemaster en De Kamperfoelieschool)
  • 10.15 uur    De Springplank
  • 11.15 uur    De Optimist

Buurtsportcoaches

Met inzet van buurtsportcoaches willen we dat inwoners van Huizen (nog) meer gaan sporten, bewegen en actief deelnemen aan de maatschappij. Daarbij werken sportverenigingen en andere sportaanbieders samen met bijvoorbeeld onderwijs, zorg of kinderopvang. De inzet is gericht op verschillende doelgroepen: jongeren, ouderen, mensen in de buurt of mensen met een beperking. De inzet van buurtsportcoaches is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Rijksoverheid.